De eerste en tevens de belangrijkste stap om het rijbewijs te halen is het kiezen van een rijschool. Aan jou de taak om een rijschool te kiezen die het beste bij je past. Let daarbij niet alleen op de laagste prijzen maar kijk ook vooral naar:

Dit zijn uiteindelijk factoren die enorm veel invloed hebben op het veilig behalen van je rijbewijs binnen een kortea termijn.

Een goede rij-opleiding kost geld, een slechte kost meer!

Het rijbewijs halen is een eenmalige investering in jezelf waarvan je de rest van je leven profijt zelf hebben. Kwaliteit staat daarom bij Rijschool HERS in Rotterdam voorop. Slechte rijlessen kunnen ertoe leiden dat je meer lessen krijgt dan je voor het examen nodig hebt; dat kost meer tijd en dus meer geld. Ook is het zo dat vaker rijexamen doen ten koste gaat van je zelfvertrouwen achter het stuur, daarom proberen wij er alles aan te doen dat je het rijexamen binnen een kort termijn in 1 keer haalt.

De instructeur bepaalt de kwaliteit, de leerling de snelheid van de rij-opleiding!

Jij wilt je rijbewijs halen in Rotterdam of omgeving daarvan? Dan moet je bereid zijn te investering in jezelf. Het rijbewijs halen moet daarom ook jouw prioriteit hebben!

Weet je van jezelf dat je best lui bent als het gaat om leren, probeer dan de knop om te zetten om gemotiveerd aan de slag te gaan met de rijopleiding. Het hoeft namelijk absoluut niet lang te duren, je hebt alles zelf in de hand. Wellicht dat de gedachte van echte onbeperkte vrijheid, als je straks het rijbewijs hebt, je kan helpen!

Wij zetten ons 100% in en zien ook graag gemotiveerde leerlingen om samen optimale resultaten te boeken. Ons advies: probeer tijdig klaar te staan als je opgehaald wordt voor de rijles. Alleen dan benut je de volle lestijd, je betaalt er immers voor. Plan je rijlessen ook tijdig en tactisch in. Bijvoorbeeld niet tijdens een lange school- of werkdag. Regelmatig overdag lessen is zeer belangrijk als je serieus wilt leren autorijden want je kan het beste oefenen als er meer verkeer op de weg is.

Slagingspercentage

Het gemiddelde slagingspercentage van het 1e examen ligt in Rotterdam op 56-60% op basis van ruim 2000 examens op jaarbasis. Zie de pagina van het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR).

Wij hopen graag jouw rijschool te worden!

Rijscholen Vergelijken: Waar Moet Je Op Letten Bij Het Kiezen Van Een Goede Rijschool?:

  1. Krijg je een vaste instructeur?
  2. Is er een vast aanspreekpunt? Bijvoorbeeld een kantoor.
  3. Is het een ervaren rijschool?
  4. Zijn ze erkend lid van een branche keurmerk?
  5. Is het een goede lesauto?
  6. Wat zijn de resultaten? Het slagingspercentage.
  7. Zijn ze transparant in hun prijs?
  8. Zit je direct ergens aan vast?
  9. Kunnen ze je helpen met theorie?