Motorrijbewijs halen in Rotterdam of Spijkenisse

Kriebelt het al jaren? Pak je kans en start direct met motorrijden!

De meeste leerlingen slagen bij ons in 1 keer voor het motorrijbewijs! En dat houden we graag zo. Wij hebben sinds 2015 het hoogste slagingspercentage en dat is een reputatie waar wij trots op zijn, en wij doen er alles aan om deze reputatie te houden.

Onze motorrijlessen zijn van maandag tot zondag en duren altijd 100 minuten. Als opstartpunt voor de motorrijles kan je kiezen uit Rotterdam of Spijkenisse. Het is mogelijk om de kosten gespreid te betalen, bijvoorbeeld per les of het pakket in delen. Jij bepaalt natuurlijk zelf je eigen leertempo, maar wij adviseren minimaal 1 of 2 keer per week te lessen voor het beste resultaat.

De rijlessen gaan conform de COVID-19 hygiëne- en gedragsprotocollen.

Hoogste slagingspercentage

Betaal in termijnen

7 dagen per week rijles

Try the bike​

350,-
 • 5 x rijles 100 minuten

All in

1475,-
 • 15 x rijles 100 minuten
 • 1 x AVB examen
  Incl. motor huur
 • 1 x AVD examen
  Incl. motor huur
Aanrader

Go with the flow​

700,-
 • 10 x rijles 100 minuten

Losse tarieven

 • Pakket rijles 50 minuten: 35,-
 • Losse rijles 50 minuten: 37,50
 • AVB examen: 140,- incl. motor huur
 • AVD examen: 285,- incl. motor huur
 • Theorie examen: 50,-

Tijdelijk slechts 35 euro voor een proefles van 100 minuten!

Vul je gegevens in om je direct aan te melden en doe deze week nog jouw proefles.

Hoogste slagingspercentage van Rotterdam!

Slagingspercentage motor

Bekijk onze reviews

Veelgestelde vragen over het halen van je motorrijbewijs bij Hers (Rotterdam / Spijkenisse en omgeving)

✅ Hoe oud moet ik zijn om motorrijles te volgen?

Het is mogelijk om vanaf je 17e jaar te beginnen met het volgen van motorrijles. Je begint met het rijbewijs voor de lichtste categorie A1. Vanaf 19 jaar is het mogelijk om te beginnen met het A2 rijbewijs. Ben je 22 jaar en al twee jaar in het bezit van je A2 rijbewijs óf ben je 24 jaar oud dan is het mogelijk om het A-motorrijbewijs voor de zwaarste categorie motoren te halen.

💰 Wat kost een motorrijles?

Bij rijschool HERS starten we met een motor proefles en betaal je slechts € 35,- voor 100 minuten. Je betaalt € 37,50 voor een losse motorrijles van 50 minuten. Wanneer je voor een pakket kiest betaal je € 35,- per motorrijles van 50 minuten. Onze rijlessen duren altijd 100 minuten dus betaal je € 75,- óf € 70,- per motorrijles. De kosten voor het theorie examen bedragen € 50,-.

🥇 Waar is rijschool HERS gevestigd?

Rijschool HERS is gevestigd op het volgende adres: Bergselaan 233C, 3038 CB, Rotterdam. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar via de bus, trein, tram, auto of fiets. Het is ook mogelijk om te kiezen voor onze opstap locatie in Spijkenisse. Stap gerust eens bij ons binnen of plan online in dezelfde week een proefles via onze website.

💰 Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

Bij rijschool HERS is het zeker mogelijk om in termijnen te betalen. Je hebt de mogelijkheid om per les te betalen of het motorrijles pakket in delen af te rekenen.

✅ Hoeveel lessen heb je nodig om te slagen?

Dit verschilt per leerling en is onder andere afhankelijk van je leeftijd, theoriebeheersing en (eerdere) schakelervaring. Na de proefles zal onze instructeur een weloverwogen inschatting kunnen maken van het aantal lessen dat je nodig hebt. Als je nog geen motor ervaring hebt zal dit tussen de 10 en 15 lessen uitkomen.