Motorrijbewijs halen in Rotterdam

Kriebelt het al jaren? Pak je kans en start direct met motorrijden!

De meeste leerlingen slagen bij ons in 1 keer voor het motorrijbewijs! En dat houden we graag zo. Wij hebben sinds 2015 het hoogste slagingspercentage en dat is een reputatie waar wij trots op zijn, en wij doen er alles aan om deze reputatie te houden.

Onze motorrijlessen zijn van maandag tot zaterdag en duren altijd 100 minuten. Het opstartpunt voor de motorrijles is ons kantoor aan de Bergselaan in Rotterdam (Noord). Alle motorkleding, helmen en handschoenen kan je gratis lenen.

Het is mogelijk om de kosten gespreid te betalen, bijvoorbeeld per les of het pakket in delen. Jij bepaalt natuurlijk zelf je eigen leertempo, maar wij adviseren minimaal 1 of 2 keer per week te lessen voor het beste resultaat.

Hoogste slagingspercentage

Betaal in termijnen

Ervaring en expertise

Lespakket 1

Je hebt al ervaring
400,-
 • 5 x rijles 100 minuten

Lespakket 2

Je bent een beginner
1200,-
 • 15 x rijles 100 minuten
Aanrader

Spoedopleiding

Intensieve opleiding ± een maand
1700,-
 • 20 x rijles 100 minuten
 • Vraag naar onze voorwaarden

Losse tarieven

 • Losse rijles 100 minuten: 85,-
 • Pakket rijles 100 minuten: 80,-
 • AVB examen: 140,-
 • Motorhuur AVB examen: 30,-
 • AVD examen: 260,-
 • Motorhuur AVD examen: 50,-
 • Motor theorieboek + online oefencode: 60,-

Tijdelijk slechts 60 euro voor een proefles van 100 minuten!

Vul je gegevens in om je direct aan te melden en doe deze week nog jouw proefles.

Hoogste slagingspercentage van Rotterdam!

Slagingspercentage motor

Bekijk onze reviews

Veelgestelde vragen over het halen van je motorrijbewijs bij Hers Rotterdam en omgeving

Hoe oud moet ik zijn om motorrijles te volgen?

Het is bij ons mogelijk om vanaf 19 jaar te beginnen met het A2 rijbewijs. Ben je 22 jaar en al twee jaar in het bezit van je A2 rijbewijs óf ben je 24 jaar oud dan is het mogelijk om het A-motorrijbewijs voor de zwaarste categorie motoren te halen.

Wat kost een motorrijles?

Bij rijschool HERS starten we met een motor proefles en betaal je slechts € 60,- voor 100 minuten. Je betaalt € 80,- voor een motorrijles van 100 minuten. Onze rijlessen duren altijd 100 minuten om zoveel mogelijk te oefenen en te herhalen voor het optimale resultaat om zo vlot mogelijk je motorrijbewijs te halen.

Waar is rijschool HERS gevestigd?

Rijschool HERS is gevestigd op het volgende adres: Bergselaan 233C, 3038 CB, Rotterdam. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar via de bus, trein, tram, auto of fiets. Stap gerust eens bij ons binnen of plan online in dezelfde week een proefles via onze website.

Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

Bij rijschool HERS is het zeker mogelijk om in termijnen te betalen. Je hebt de mogelijkheid om per les te betalen of het motorrijles pakket in delen af te rekenen.

Hoeveel lessen heb je nodig om te slagen?

Dit verschilt per leerling en is onder andere afhankelijk van je leeftijd, theoriebeheersing en (eerdere) schakelervaring. Na de proefles zal onze instructeur een weloverwogen inschatting kunnen maken van het aantal lessen dat je nodig hebt. Als je nog geen motor ervaring hebt zal dit tussen de 10 en 15 lessen uitkomen.