Theorie Examen Halen

Het Theorie Examen Auto is een verplichte toets om jouw theoretische kennis over het rijden met een auto te testen. Hoe beter je voorbereid bent, hoe beter jij je Theorie Examen Auto doet, des te groter is de kans dat jij veilig en zonder problemen jouw rijbewijs in 1 keer haalt.

Hoe zorgen wij ervoor dat jij in 1 keer jouw Theorie Examen Auto haalt?

 • Minder zenuwachtig tijdens jouw Theorie Examen Auto
  Op kantoor hebben wij een theoriezaal zo ingericht zodat deze precies lijkt op de theoriezaal van het CBR. De kans dat jij zenuwachtig bent op jouw theorie examen neemt af doordat je in een bekende omgeving bent. Voorbeeld: de invoerkastjes en de manier van toetsen zijn precies hetzelfde.

 • Persoonlijke aandacht in het leslokaal
  Door de persoonlijke aandacht in het leslokaal kan op maat afgestemd en bijgestuurd worden waar bij jou de problemen zitten. Wanneer dezelfde stof op een andere manier aan jou uitgelegd moet worden, dan is dat mogelijk. De kans dat je de stof sneller onder de knie hebt, neemt daardoor toe.

 • Vast leerritme
  Door de ‘verplichting’ die jij jezelf oplegt om in de klas jouw theorie te komen leren, kom je in een leerritme.

 • Oefenen met proefexamens
  Het Theorie Examen Auto wordt door het afnemen van proefexamens geoefend. Hierdoor komen jouw verbeterpunten sneller naar boven, waar jij samen met je docent aan gaat werken.

 • Leren = leuk!
  De theoriestof is veel, saai en moeilijk om te onthouden. Wij zorgen er daarom voor dat het op een leuke manier verteld wordt, waardoor je het ZEKER zal onthouden en ook nog leuk gaat vinden!

Door deze 5 punten systematisch uit te voeren zorgen wij ervoor dat jij in 1x slaagt voor jouw theorie examen auto.

Aanmelden Theorie

 • Het theorie examen wordt in overleg met u ingepland en kan niet gewijzigd worden. Het theorie-examen kan u ook zelf inplannen via de website van het CBR.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Theoriecursus in Rotterdam

Hoe beter je voorbereid bent, hoe beter jij je theorie-examen doet! Er is een twee daagse theoriecursus (Maandag en Dinsdag) in Rotterdam:

 • Maandag 25 november 2019 van 18:15 uur – 22:00 uur
 • Dinsdag 26 november 2019 van 18:15 uur – 22:00 uur

Let op:
Het theorie examen wordt in overleg met u ingepland en kan niet gewijzigd worden. Het theorie-examen kan u ook zelf inplannen via de website van het CBR.

Theorie-Examen

Mocht je geïnteresseerd zijn in de theoriecursus neem zo snel mogelijk contact op met ons kantoor om direct na de cursus je examen in te plannen. Je kan het examen ook zelf inplannen via de website van het CBR www.cbr.nl.

Theorie Cursus + CBR Theorie-examen

Om jou met succes jouw Theorie Examen Auto te laten halen hebben wij een theoriepakket samengesteld:

Kosten

De prijs voor het theoriepakket is normaal € 113,00.
Bij ons ontvang je standaard een korting van € 13,00 en betaal je dus slechts € 100,00 voor jouw theoriepakket.

Theorieboeken

De kosten van een set Vekabest Theorieboeken zijn € 55,-.

Aanmelden Theorie

 • Het theorie examen wordt in overleg met u ingepland en kan niet gewijzigd worden. Het theorie-examen kan u ook zelf inplannen via de website van het CBR.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.