Je rijbewijs al vanaf 672,-

Je rijbewijs al vanaf 880,-

Je rijbewijs al vanaf 350,-

Je rijbewijs al vanaf 405,-

Rijschool Barendrecht HERS

Je rijbewijs halen? Wij helpen je graag!

Google beoordelingen
Bekijk reviews
Facebook beoordelingen
Bekijk reviews

Wij zijn Hers

Dé rijschool met het hoogste slagingspercentage!

Volg nu je rijlessen bij HERS rijschool Barendrecht!

Ben je ook toe aan de stap om je rijbewijs te halen? Wij helpen je graag op weg. Met onze deskundige instructeurs die al vele jaren rijles geven in Barendrecht en omgeving kunnen wij je binnen een hele korte tijd klaarstomen voor je rijexamen.

Het CBR heeft ook een locatie in Barendrecht waar je het theorie- en praktijkexamen kan doen. Zo hoef je niet ver te reizen om een theorie-examen te kunnen doen en kan je voor extra hulp onze theoriecursus volgen. Daarnaast leer je alvast de omgeving van Barendrecht kennen waar je uiteindelijk dus ook het praktijkexamen zal afleggen.

Barendrecht is een hele prettige omgeving om je rijlessen te volgen. Door de vele rotondes op de Carnisserbaan, de kruispunten in de wijken Vrijenburg / Portland / Smitshoek en smalle dijkjes in de wijken Nieuweland / Paddewei / Molenvliet Buitenoord is het een ideale plek voor jouw rijlessen. Ook als je in de omgeving van Barendrecht woont zoals Rhoon en Poortugaal is rijschool HERS de beste keuze. Wij kunnen je elke rijles thuis ophalen en afzetten.


Wanneer je kiest voor een proefles bij onze rijschool in Barendrecht kunnen we direct zien hoeveel lessen je nodig hebt. Op basis hiervan kunnen we een gericht plan maken en adviseren welk rijles pakket het beste bij jou past. Je krijgt extra korting als je voor een pakket kiest ten opzichte van losse rijlessen.


De voortgang van jouw rijopleidingen houden we bij op je leskaart. Hiermee krijg je dus zelf ook inzage in je eigen voortgang. Wij begeleiden jou van begin tot eind totdat jij een goede bestuurder bent zodat jij in één keer kunt slagen voor jouw rijbewijs!


Waarom kiezen voor HERS, de rijschool in Barendrecht?

● Een fijne en ervaren instructeur die jou goed kan begeleiden
● Hoog slagingspercentage (zie website CBR)
● Altijd de nieuwste lesauto’s
● Rijlessen inplannen kan overdag, avond en in het weekend
● Betalen in termijnen


Ben je op zoek naar een goedkope rijschool in Barendrecht? Dan is rijschool HERS jouw autorijschool!

🥇 Wat is het slagingspercentage van rijschool HERS?

Rijschool HERS heeft het hoogste slagingspercentage in de regio Barendrecht. Bekijk de website van het CBR voor de officiële statistieken.

🥇 Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

Jazeker, wij bieden de mogelijkheid aan om zowel losse lessen als onze pakketten in delen te betalen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

🥇 In welke auto worden de rijlessen gegeven?

Bij onze rijschool in Barendrecht les je in de nieuwste Audi A3 Coupe. Dit heeft als voordeel dat onze lesauto is voorzien van de meest nieuwe en innovatieve technieken.

🥇 Krijg ik altijd les van een vaste instructeur?

Onze rijlessen worden altijd gegeven door dezelfde vaste instructeur. De voortgang van de leerling wordt iedere les bijgehouden op de leskaart, waardoor je dus ook zelf inzicht krijgt in je eigen voortgang.