Je rijbewijs al vanaf 672,-

Je rijbewijs al vanaf 880,-

Je rijbewijs al vanaf 350,-

Je rijbewijs al vanaf 405,-

Rijschool Bergschenhoek HERS

Je rijbewijs halen? Wij helpen je graag!

Google beoordelingen
Bekijk reviews
Facebook beoordelingen
Bekijk reviews

Wij zijn Hers

Dé rijschool met het hoogste slagingspercentage!

Check eerst je spiegels en dan je dode hoek… volg ook rijles bij onze rijschool Bergschenhoek!
Bergschenhoek grenst direct een Berkel en Rodenrijs. Hier hebben de afgelopen jaren veel leerlingen hun autorijbewijs en scooter rijbewijs gehaald bij Rijschool HERS. Nu ben jij aan de beurt!

Sinds 1985 hebben al vele leerlingen uit deze omgeving hun rijbewijs gehaald bij rijschool Bergschenhoek HERS. Dit komt omdat wij tijdens de rijlessen alle belangrijke straatjes in de omgeving oefenen om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het zelfstandig rijden én om je natuurlijk voor te bereiden op het rijexamen bij het CBR. In Bergschenhoek heb je namelijk een aantal belangrijke straten die je goed moet oefenen, zodat je in staat bent om de verkeerssituatie te begrijpen. Belangrijke hoofdwegen zijn de Berkelseweg, Veld en Beemd en Van Vredenburchlaan. Ook de Europasingel en Julianalaan zijn erg bekend. Je hebt ook héél véél rotondes in Bergschenhoek en in Berkel en Rodenrijs en deze oefenen we graag tijdens de rijlessen van onze rijschool Bergschenhoek.

Vele leerlingen uit Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs vertellen ons dat hun eerste zelfstandige ritje naar de McDrive is om hunzelf en hun vrienden te trakteren op het moment dat ze hun rijbewijs hebben gehaald. Een leuk vooruitzicht dus!

rijschool bergschenhoek
Geslaagde leerlingen uit Bergschenhoek

Omdat je op zoek bent naar een goede en betrouwbare rijschool Bergschenhoek willen we je graag meer vertellen over de voordelen van rijschool HERS. Zo profiteer je onder andere van:

  • Hoogste slagingspercentage in regio Rotterdam voor grote verkeersscholen
  • Leuke kortingen met onze rijlespakketten
  • 7 dagen per week rijles van ’s ochtends tot ‘s avonds
  • Kortingsproefles om te kijken of alles naar wens is

Rijlespakketten

Bij Rijschool Bergschenhoek HERS hebben we drie lespakketten met een leuke korting. Het CBR praktijkexamen is in alle pakketten inbegrepen. Het meest gekozen pakket is ons starterspakket en dit pakket bestaat uit 17 autorijlessen, een CBR tussentijdse toets en een CBR praktijkexamen. Als beginnende leerling is dit een ideaal pakket. De totale prijs bedraag € 1634,-

Kies je voor een losse rijles dan zijn de kosten per 100 minuten € 72,-
Kies je voor een pakket dan zijn de kosten per 100 minuten € 78,-

Het verschil is bij één les slechts € 6,- maar als je dit bijvoorbeeld x 20 lessen doet is het verschil € 120,00,-. Dat scheelt je toch weer een bijna 2 volle rijlessen van 100 minuten. Het is daarom altijd voordeliger om voor een pakket te kiezen en deze voor het gemak per les te betalen. Ook onze auto theoriecursus in Rotterdam is een aanrader om gemakkelijk en snel je theorie-examen te halen.

Proefles
Bij onze rijschool Bergschenhoek starten we altijd met een proefles. Wij snappen volkomen dat je eerst een les wilt uitproberen om daarna een goede keuze voor een rijschool en rijinstructeur te maken. Doe dat ook zeker! Er zijn namelijk een hele hoop rijscholen waar je uit kan kiezen. Doe dus eerst een proefles bij onze rijschool Bergschenhoek om te kijken of je een goed gevoel en goede klik met ons hebt.

Om een proefles aan te vragen kan je op de onderstaande groene button klikken en je gegevens invullen. Om je aanvraag makkelijker te maken kan je ook eventuele voorkeuren aangeven zoals een bepaalde dag/datum voor de proefles en eventuele wensen voor een bepaald type instructeur. Wij hebben namelijk ook speciale faalangst gecertificeerde en vrouwelijke instructeurs in dienst.

Wij zullen hierna zo snel mogelijk contact met je opnemen om de afspraak in te plannen en zien je hopelijk snel achter het stuur in de lesauto van onze rijschool Bergschenhoek.

Leuke weetjes over rijlessen in Berkel en Rodenrijs

– Leerlingen uit Bergschenhoek hebben weinig moeite om te rijden op wegen buiten de bebouwde kom. Dit zijn wegen waar je 60 of 80 km per uur mag.

– Als je bij Rijschool Bergschenhoek HERS rijlessen volgt kan je binnen no-time op het terrein van Rotterdam Airport zijn om te oefenen want dit is een veelvoorkomende examenroute.

– Omdat we veel leerlingen uit Bergschenhoek hebben is het altijd gezellig om eens mee te rijden met een vriend of vriendin uit de buurt. Super gezellig natuurlijk, maar vooral leerzaam omdat je bij een vriend(in) goed kan meekijken hoe er wordt gereden. Van eventuele fouten kan jij dan ook direct leren. Al met al mag het duidelijk zijn onze rijschool Bergschenhoek dé rijschool is die jou met succes gaat begeleiden naar je rijbewijs.


🥇 Wat is het slagingspercentage van rijschool HERS?

Rijschool HERS heeft het hoogste slagingspercentage in de regio Bergschenhoek. Bekijk de website van het CBR voor de officiële statistieken.

🥇 Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

Jazeker, wij bieden de mogelijkheid aan om zowel losse lessen als onze pakketten in delen te betalen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

🥇 In welke auto worden de rijlessen gegeven?

Bij onze rijschool in Bergschenhoek les je in de nieuwste lesauto’s zoals Volkswagen Golf, Audi A3 Coupe of Mercedes A Klasse. Dit heeft als voordeel dat onze lesauto is voorzien van de meest nieuwe en innovatieve technieken.

🥇 Krijg ik altijd les van een vaste instructeur?

Onze rijlessen worden altijd gegeven door dezelfde vaste instructeur. De voortgang van de leerling wordt iedere les bijgehouden op de leskaart, waardoor je dus ook zelf inzicht krijgt in je eigen voortgang.