Je rijbewijs al vanaf 930,- euro

Je rijbewijs al vanaf 750,- euro

Je rijbewijs al vanaf 325,- euro

Je rijbewijs al vanaf 550,- euro

Nederland is aan het HERStellen.
Alle rijlessen zijn toegestaan dus wij staan weer voor je klaar!

De rijlessen gaan conform de COVID-19 hygiëne- en gedragsprotocollen.

Rijschool Vlaardingen HERS

Je rijbewijs halen? Wij helpen je graag!

Google beoordelingen
Bekijk reviews
Facebook beoordelingen
Bekijk reviews

Wij zijn Hers

Dé rijschool met het hoogste slagingspercentage!

Start met het lessen bij dé beste rijschool in Vlaardingen, namelijk rijschool HERS!

Je komt uit Vlaardingen en wilt starten met rijlessen. Maar je twijfelt voor welke rijschool je gaat kiezen. Je bent op zoek naar een goede rijschool, daarbij vind jij de volgende zaken belangrijk: hoog slagingspercentage, kwalitatief goede instructeurs en natuurlijk de verhouding tussen prijs en kwaliteit. Je vindt het belangrijk dat de rijlessen van goede kwaliteit zijn maar dat hoeft niet te betekenen dat ze ook duur zijn. Daarnaast is het ook belangrijk dat de rijschool waarvoor je kiest bekend is met de verkeerssituaties waar je woont, zodat je ook optimaal les kunt krijgen in je eigen omgeving. Al met al wil je voor de beste rijschool gaan.

Of je nou woont in Vlaardingen Centrum, Westwijk, of Holy onze top instructeurs kennen alle toplocaties en interessante verkeerssituaties in jouw buurt, maar ook daarbuiten. Zo kun je bijvoorbeeld starten op wat rustigere locaties als in de woonwijken van Holy, vervolgens oefen je op de wat drukkere plekken zoals in het centrum of meer richting Schiedam en Rotterdam. Maar ook drukke verkeerspleinen zoals het Kethelplein komt aan bod. Zo ga je gefaseerd de opleiding door waarbij jouw vaste instructeur je voortgang bijhoudt in jouw leskaart. Daarbij heb je zelf ook inzage in je eigen voortgang. Wij begeleiden jou van begin tot eind, zodat jij in één keer kunt slagen voor jouw rijbewijs! Niet voor niets wordt rijschool HERS dé rijschool van Vlaardingen genoemd.

Kies nu voor een proefles bij verkeersschool HERS zodat we jou direct inzicht kunnen geven in hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben. Tijdens de proefles maak je ook direct kennis met je instructeur en krijg je advies over welk rijlespakket het beste bij je past. Je weet dan meteen waar je aan toe bent.

Waarom kiezen voor Rijschool HERS, de rijschool in Vlaardingen?

● Een fijne en ervaren instructeur die jou goed kan begeleiden
● Hoog slagingspercentage (zie website CBR)
● Altijd de nieuwste lesauto’s
● Rijlessen inplannen kan overdag, avond en in het weekend
● Betalen in termijnen

Ben je op zoek naar een goedkope rijschool in Vlaardingen? Dan is rijschool HERS jouw autorijschool!