Je rijbewijs al vanaf 672,-

Je rijbewijs al vanaf 880,-

Je rijbewijs al vanaf 350,-

Je rijbewijs al vanaf 405,-

Rijschool Berkel en Rodenrijs HERS

Je rijbewijs halen? Wij helpen je graag!

Google beoordelingen
Bekijk reviews
Facebook beoordelingen
Bekijk reviews

Wij zijn Hers

Dé rijschool met het hoogste slagingspercentage!

Haal snel en effectief je rijbewijs bij Rijschool Berkel en Rodenrijs HERS indien je uit de omgeving van deze stad komt. Berkel en Rodenrijs grenst direct aan Bergschenhoek. Uit deze twee plaatsen komen dan ook behoorlijk veel leerlingen voor het volgen van autorijlessen, maar ook voor scooter rijlessen om uiteindelijk het bromfietsrijbewijs of autorijbewijs te halen.

Vanuit Berkel en Rodenrijs ben je al vrij snel in Rotterdam. Het oefenen voor je rijexamen is dan ook vrij makkelijk aangezien de meeste leerlingen ook vaak in Rotterdam te vinden zijn en de omgeving daardoor goed kennen.

Rijlespakketten

Bij Rijschool Berkel en Rodenrijs HERS hebben we drie lespakketten met een leuke kortingen. Het CBR praktijkexamen is in alle pakketten inbegrepen. Het meest gekozen pakket is ons starterspakket en bestaat uit 17 autorijlessen, een CBR tussentijdse toets en een CBR praktijkexamen. Als beginnende leerling is dit een ideaal pakket. De totaalprijs bedraag € 1634,-

Kies je voor een losse rijles dan zijn de kosten per 100 minuten € 78,-
Kies je voor een pakket dan zijn de kosten per 100 minuten € 72,-

Het verschil is bij één les slechts € 6,- maar als je dit bijvoorbeeld maal 20 lessen doet is het verschil al snel € 120,-. Dat scheelt je toch weer bijna 2 volle rijlessen van 100 minuten. Het is daarom altijd verstandiger om voor een pakket te kiezen en deze voor het gemak per les te betalen. Ook onze auto theoriecursus bij onze rijschool Berkel en Rodenrijs is een aanrader om makkelijk en snel je theorie-examen te halen.

Als je besluit om je rijbewijs te halen bij Rijschool Berkel en Rodenrijs HERS is het fijn om te weten wat de moeilijkste straten zijn in deze omgeving. De Klapwijkseweg, Oudelandselaan, Oostersingel en Oostmeerlaan zijn een aantal bekende straten. De meest bekende plek in Berkel en Rodenrijs is uiteraard de McDonald’s. Wij horen dan ook bijna altijd dat leerlingen hunzelf en hun vrienden direct op de Mac trakteren wanneer ze hun rijbewijs hebben gehaald. Is dit ook hetgeen wat jij gaat doen?

rijschool berkel en rodenrijs
Geslaagden uit Berkel en Rodenrijs

Proefles bij onze rijschool Berkel en Rodenrijs

We starten altijd met een proefles. Wij snappen volkomen dat je eerst een les wilt uitproberen om daarna een goede keuze voor een rijschool en rijinstructeur te maken. Doe dat ook zeker! Er zijn namelijk een hele hoop rijscholen waar je uit kan kiezen. Doe dus eerst een proefles bij onze rijschool Berkel en Rodenrijs en maak kennis met onze lesmethode en onze instructeurs. Hierdoor kan je gelijk bepalen of je een goed gevoel hebt bij onze rijschool en of je met ons verder wilt.

Om een proefles aan te vragen kan je op de onderstaande groene button klikken en je gegevens invullen. Om je aanvraag makkelijker te maken kan je ook eventuele voorkeuren aangeven zoals een bepaalde dag/datum voor de proefles en eventuele wensen voor een bepaald type instructeur. Onze rijschool Berkel en Rodenrijs heeft namelijk ook speciale faalangst gecertificeerde instructeurs en vrouwelijke rijinstructeurs in dienst.

Vervolgens zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen en plannen we samen een proefles in op het moment dat dit je uitkomt. We hopen je in ieder geval snel te zien bij onze rijschool Berkel en Rodenrijs.


Leuke weetjes over rijlessen in Berkel en Rodenrijs

– Leerlingen uit Berkel en Rodenrijs hebben weinig moeite om te rijden op wegen buiten de bebouwde kom. Dit zijn wegen waar je 60 of 80 km per uur mag.

– Als je bij Rijschool Berkel en Rodenrijs HERS rijlessen volgt kan je goed de bijzondere verrichtingen oefenen op een van de vele industrieterreinen. Daar heb je alle plek en is het vaak erg rustig.

– Het is altijd mogelijk om een keer mee te rijden met je vrienden of vriendinnen. Dit is aan de ene kant natuurlijk gezellig, maar aan de andere kant ook nog eens leerzaam. Je kan namelijk meekijken hoe je vriend(in) de auto bestuurt. Wanneer hij/zij eventuele fouten maakt kan je hier dan ook direct van leren. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk dat hij/zij dingen juist béter oppakt, dit kan je ook weer gebruiken in je eigen rijlessen.

Ben je geïnteresseerd in het volgen van rijlessen bij rijschool HERS? Neem dan vandaag nog contact op met onze rijschool Berkel en Rodenrijs.

🥇 Wat is het slagingspercentage van rijschool HERS?

Rijschool HERS heeft het hoogste slagingspercentage in de regio Berkel en Rodenrijs. Bekijk de website van het CBR voor de officiële statistieken.

🥇 Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

Jazeker, wij bieden de mogelijkheid aan om zowel losse lessen als onze pakketten in delen te betalen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

🥇 In welke auto worden de rijlessen gegeven?

Bij onze rijschool in Berkel en Rodenrijs les je in de nieuwste lesauto’s zoals de Volkswagen Golf, Audi A3 Coupe of Mercedes A Klasse. Dit heeft als voordeel dat onze lesauto is voorzien van de meest nieuwe en innovatieve technieken.

🥇 Krijg ik altijd les van een vaste instructeur?

Onze rijlessen worden altijd gegeven door dezelfde vaste instructeur. De voortgang van de leerling wordt iedere les bijgehouden op de leskaart, waardoor je dus ook zelf inzicht krijgt in je eigen voortgang.