Scooterrijbewijs halen in Rotterdam bij HERS

Snel je rijbewijs? Doe een 1-daagse spoedcursus

Als opstartpunten voor de scooterrijles kan je kiezen uit Rotterdam of Spijkenisse. Na een proefles kan je direct beginnen met een dagopleiding.

Onze aandacht tijdens de rijopleiding is gericht op:

 1. Goede voertuigbeheersing
 2. Veel aandacht voor verkeersinzicht en kijkgedrag
 3. Oefen routes in het CBR examengebied

Omdat wij op 1 minuut afstand gevestigd zijn van het CBR is het makkelijk om examenroutes te oefenen en die daarna samen met jou op kantoor te evalueren, met duidelijke tekeningen en uitleg. Alle kleding, helmen en handschoenen kan je gratis lenen.

Onze instructeurs geven les van maandag tot zondag bij voorkeur in blokuren van 2 x 50 minuten. Een rijles van 50 minuten kost slechts € 30,-.

Het is mogelijk de kosten gespreid te betalen.

De rijlessen gaan conform de COVID-19 hygiëne- en gedragsprotocollen.

Hoogste slagingspercentage

Snelle examendatum

7 dagen per week rijles

Rijervaring

335,-
 • 3 x rijles 50 minuten
 • 1 x CBR examen
  Incl. scooter huur

Spoedcursus

395,-
 • 5 x rijles 50 minuten
 • 1 x CBR examen
  Incl. scooter huur

Losse tarieven

 • Rijles van 50 minuten: € 30,-
 • CBR examen: 220,-
 • Scooter huur: 25,-
 • Theorie examen: 50,-
 • USB stick (oefenexamens): 35,-
 • Theorieboek + USB stick (oefenexamens): 65,-

Naast het geven van scooter rijlessen, bieden wij ook autorijlessen en motorrijlessen aan in Rotterdam en omstreken.

Tijdelijk slechts 25 euro voor een proefles van 50 minuten!

Vul je gegevens in om je direct aan te melden en doe deze week nog jouw proefles.

Hoogste slagingspercentage van Rotterdam!

Slagingspercentage scooter

FAQ : Scooterrijbewijs halen in Rotterdam bij HERS

Bij rijschool HERS betaal je € 25,- voor een proefles van 50 minuten. Je betaalt € 30,- voor een scooterrijles van 50 minuten. Onze instructeurs geven de voorkeur aan lessen in blokuren van 100 minuten. Voor een blokuur betaal je dus € 60,-. Bij rijschool HERS is het tevens mogelijk om rijlespakketten af te nemen. Bekijk de prijzen op onze website.

Rijschool HERS is gevestigd op de Bergselaan 233C in Rotterdam. Dit is op 1 minuut afstand van het CBR, waardoor het makkelijk is om examenroutes te oefenen en te evalueren. Daarnaast zijn wij uitstekend bereikbaar via het openbaar vervoer, auto, fiets of lopend. Kom gerust eens bij ons langs of plan nu een proefles in via onze website.

Wil jij binnen no-time je scooterrijbewijs halen? Dan is het mogelijk om bij rijschool HERS een 1-daagse spoedcursus te volgen. Deze spoedcursus duurt in totaal 5 uur en aan het eind van de spoedcursus leg je het praktijkexamen af bij het CBR. Voor de spoedcursus is het theoriecertificaat een vereiste. De kosten voor een spoedcursus bij rijschool HERS bedragen € 385,-

De kosten voor het afleggen van een CBR-examen bedragen € 220,-. Wanneer je echter één van onze scooterrijlespakketten afneemt zal het praktijkexamen hierbij inbegrepen zitten. Het is mogelijk om de kosten van de pakketten gespreid te betalen.

De kosten voor het afleggen van het theorie examen bedragen € 50,-. De theorie leren kan makkelijk een snel via onze snelle theoriecursus of door thuis (online) te leren met een theorieboek en USB stick met examenvragen. Dit kan je bestellen via onze webshop.