Je rijbewijs al vanaf 672,-

Je rijbewijs al vanaf 880,-

Je rijbewijs al vanaf 350,-

Je rijbewijs al vanaf 405,-

Rijschool Schiedam HERS

Je rijbewijs halen? Wij helpen je graag!

Google beoordelingen
Bekijk reviews
Facebook beoordelingen
Bekijk reviews

Wij zijn Hers

Dé rijschool met het hoogste slagingspercentage!

Start met autorijlessen bij rijschool HERS, de rijschool in Schiedam!

Je komt uit Schiedam en wilt starten met rijlessen, maar je twijfelt voor welke rijschool je gaat kiezen. Je bent op zoek naar een goede rijschool en daarbij vind jij de volgende zaken belangrijk: hoog slagingspercentage, kwalitatief goede instructeurs en natuurlijk de verhouding tussen prijs en kwaliteit. Je vindt het belangrijk dat de rijlessen van goede kwaliteit zijn, maar dat hoeft niet te betekenen dat ze ook duur zijn. Kies je voor kwaliteit, dan kies je voor rijschool HERS en voor je het weet rijd je samen met je vrienden en vriendinnen naar de Euroscoop of lekker je eigen auto wassen bij Bob!


Of je nou woont in Schiedam Centrum, ‘s-Gravenland, of Nieuwland onze top instructeurs kennen alle toplocaties om te oefenen in Schiedam. Zo oefen je op de wat drukkere plekken als de Broersvest langs de passage, maar ook pittige rotondes zoals de turborotonde op de Burgemeester van Haarenlaan. Zo ga je gefaseerd de opleiding door, waarbij jouw vaste instructeur je voortgang bijhoudt in jouw leskaart. Daarbij heb je zelf ook inzage in je eigen voortgang. Wij begeleiden jou van begin tot eind, zodat jij in één keer kunt slagen voor jouw rijbewijs! Niets voor niets wordt rijschool HERS dé rijschool van Schiedam genoemd.

Kies nu voor een proefles bij Verkeersschool HERS zodat we jou direct inzicht kunnen geven in hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben. Tijdens de proefles maak je ook direct kennis met je instructeur en krijg je advies over welk rijlespakket het beste bij je past. Je weet dan meteen waar je aan toe bent.

Waarom kiezen voor HERS, de rijschool in Schiedam?

● Een fijne en ervaren instructeur die jou goed kan begeleiden
● Hoog slagingspercentage (zie website CBR)
● Altijd de nieuwste lesauto’s
● Rijlessen inplannen kan overdag, avond en in het weekend
● Betalen in termijnen

Ben je op zoek naar een goedkope rijschool in Schiedam? Dan is rijschool HERS jouw autorijschool!

🥇 Wat is het slagingspercentage van rijschool HERS?

Rijschool HERS heeft het hoogste slagingspercentage in de regio Schiedam. Bekijk de website van het CBR voor de officiële statistieken.

🥇 Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

Jazeker, wij bieden de mogelijkheid aan om zowel losse lessen als onze pakketten in delen te betalen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

🥇 In welke auto worden de rijlessen gegeven?

Bij onze rijschool in Schiedam les je in de nieuwste Audi A3 Coupe. Dit heeft als voordeel dat onze lesauto is voorzien van de meest nieuwe en innovatieve technieken.

🥇 Krijg ik altijd les van een vaste instructeur?

Onze rijlessen worden altijd gegeven door dezelfde vaste instructeur. De voortgang van de leerling wordt iedere les bijgehouden op de leskaart, waardoor je dus ook zelf inzicht krijgt in je eigen voortgang.