Je rijbewijs al vanaf 672,-

Je rijbewijs al vanaf 880,-

Je rijbewijs al vanaf 350,-

Je rijbewijs al vanaf 405,-

Rijschool Rotterdam Zuid HERS

Je rijbewijs halen? Wij helpen je graag!

Google beoordelingen
Bekijk reviews
Facebook beoordelingen
Bekijk reviews

Wij zijn Hers

Dé rijschool met het hoogste slagingspercentage!

Ben je op zoek naar een rijschool in Rotterdam-Zuid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn een professionele en betrouwbare rijschool die al vele jaren ervaring heeft in het geven van auto, motor, scooter en aanhanger rijlessen. Onze deskundige instructeurs zijn allemaal gecertificeerd en hebben ruime ervaring in het lesgeven. Of je nu net begint met rijlessen of al enige ervaring hebt, wij hebben lessen op maat voor je. Onze lessen zijn niet alleen leerzaam, maar ook gezellig en ontspannen. Bij ons krijg je de persoonlijke aandacht die je nodig hebt om een zelfverzekerde en veilige bestuurder te worden. Kortom: kies voor onze rijschool in Rotterdam-Zuid en word een zelfverzekerde en deskundige bestuurder!

Waarom kiezen voor rijschool HERS Rotterdam Zuid?

Onze deskundige instructeurs zijn allemaal gecertificeerd en hebben ruime ervaring in het lesgeven. Onze rijlessen zijn niet alleen leerzaam, maar ook gezellig en ontspannen. Bij ons krijg je de persoonlijke aandacht die je nodig hebt om een zelfverzekerde en veilige bestuurder te worden. Tijdens de proefles maak je direct kennis met je instructeur en krijg je advies op maat over welk rijlespakket het beste bij je past.

Je krijgt bij ons altijd les in een moderne lesauto en wij zorgen ervoor dat je op een veilige en verantwoorde manier leert rijden. Bovendien kun je bij ons terecht voor verschillende lespakketten en kun je al binnen enkele weken je rijbewijs op zak hebben. Twijfel dus niet langer en meld je bij onze rijschool in Rotterdam-Zuid.

rijschool rotterdam zuid
Rijschool Rotterdam-Zuid

Proefles bij onze rijschool Rotterdam Zuid

We beginnen altijd met een proefles. Wij snappen heel goed dat je eerst een goede indruk wilt krijgen als leerling. Er zijn veel rijscholen om uit te kiezen. Maak daarom eerst een proefrit bij onze rijschool in Rotterdam Zuid en maak kennis met onze lesmethodes en instructeurs. Hiermee kom je er direct achter of je een goed gevoel hebt bij onze rijschool en of je bij ons verder wilt.

● Een fijne en ervaren instructeur die jou goed kan begeleiden
● Hoog slagingspercentage (zie website CBR)
● Altijd de nieuwste lesauto’s
● Rijlessen inplannen kan overdag, avond en in het weekend
● Betalen in termijnen

🥇 Wat is het slagingspercentage van rijschool HERS?

Rijschool HERS heeft het hoogste slagingspercentage in de regio Berkel en Rodenrijs. Bekijk de website van het CBR voor de officiële statistieken.

🥇 Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

Jazeker, wij bieden de mogelijkheid aan om zowel losse lessen als onze pakketten in delen te betalen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

🥇 In welke auto worden de rijlessen gegeven?

Bij onze rijschool in Rotterdam Zuid les je in de nieuwste Audi A3 Coupe. Dit heeft als voordeel dat onze lesauto is voorzien van de meest nieuwe en innovatieve technieken.

🥇 Krijg ik altijd les van een vaste instructeur?

Onze rijlessen worden altijd gegeven door dezelfde vaste instructeur. De voortgang van de leerling wordt iedere les bijgehouden op de leskaart, waardoor je dus ook zelf inzicht krijgt in je eigen voortgang.