Je rijbewijs al vanaf 672,-

Je rijbewijs al vanaf 880,-

Je rijbewijs al vanaf 350,-

Je rijbewijs al vanaf 405,-

Rijschool Capelle aan den IJssel HERS

Je rijbewijs halen? Wij helpen je graag!

Google beoordelingen
Bekijk reviews
Facebook beoordelingen
Bekijk reviews

Wij zijn Hers

Dé rijschool met het hoogste slagingspercentage!

Start met het halen van je rijbewijs bij HERS rijschool in Capelle aan den IJssel!

Je komt uit Capelle aan den IJssel en wilt starten met rijlessen, maar je twijfelt voor welke rijschool in Capelle aan den IJssel je gaat kiezen. Je bent op zoek naar een goede rijschool en daarbij vind jij de volgende zaken belangrijk: hoog slagingspercentage, kwalitatief goede instructeurs en natuurlijk de verhouding tussen prijs en kwaliteit. Je vindt het belangrijk dat de rijlessen van goede kwaliteit zijn maar dat hoeft niet te betekenen dat ze ook duur zijn. Kies je voor kwaliteit, dan kies je voor rijschool HERS en voor je het weet rijd je zelf met de auto naar de Koperwiek om boodschappen te halen.

Of je nou woont Schollevaar, ‘s-Gravenland of Fascinatio Boulevard, de top instructeurs van rijschool HERS komen overal in Capelle aan den IJssel. Jouw vaste instructeur haalt je thuis op en zet je ook weer thuis af. Zo leer je ook rijden in je eigen omgeving en word je bekender met de wat lastigere stukken zoals de turborotonde op de Abram van Rijckevorselweg. Wij begeleiden jou van begin tot eind totdat jij een goede bestuurder bent, zodat jij in één keer kunt slagen voor jouw rijbewijs!

Kies nu voor een proefles bij rijschool HERS, zodat we jou direct inzicht kunnen geven in hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben. Tijdens de proefles maak je ook direct kennis met je instructeur en krijg je advies over welk rijlespakket het beste bij je past. Je weet dan meteen waar je aan toe bent.

Waarom kiezen voor HERS, de rijschool in Capelle aan den IJssel?

– Een fijne en ervaren instructeur die jou goed kan begeleiden
– Hoog slagingspercentage (zie website van het CBR)
– Altijd de nieuwste lesauto’s
– Rijlessen inplannen kan overdag, avond en in het weekend
– Betalen in termijnen

Ben je op zoek naar een de beste rijschool in Capelle aan den IJssel? Dan is rijschool HERS jouw autorijschool!

Wat is het slagingspercentage van rijschool HERS?

Rijschool HERS heeft het hoogste slagingspercentage in de regio Capelle aan den IJssel. Bekijk de website van het CBR voor de officiële statistieken.

Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

Jazeker, wij bieden de mogelijkheid aan om zowel losse lessen als onze pakketten in delen te betalen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

In welke auto worden de rijlessen gegeven?

Bij onze rijschool in Capelle aan den IJssel les je in de nieuwste Audi A3 Coupe. Dit heeft als voordeel dat onze lesauto is voorzien van de meest nieuwe en innovatieve technieken.

Krijg ik altijd les van een vaste instructeur?

Onze rijlessen worden altijd gegeven door dezelfde vaste instructeur. De voortgang van de leerling wordt iedere les bijgehouden op de leskaart, waardoor je dus ook zelf inzicht krijgt in je eigen voortgang.