Theoriecursus en examen in Rotterdam bij HERS

Het theorie examen auto is een verplichte toets om jouw theoretische kennis over het rijden met een auto te testen. Hoe beter je voorbereid bent, hoe beter jij je examen doet, des te groter is de kans dat jij veilig en zonder problemen jouw rijbewijs in 1 keer haalt.

Hoe zorgen wij ervoor dat jij in 1 keer jouw examen haalt?

Aanmelden voor jouw theoriecursus!

Vul je gegevens in om je direct aan te melden en doe deze week nog jouw proefles.

Het theorie-examen is een verplichte toets om jouw theoretische kennis over het rijden te testen. Hoe beter je voorbereid bent, hoe beter jij je theorie-examen doet, des te groter is de kans dat jij veilig en zonder problemen jouw rijbewijs in 1 keer haalt.

Theoriecursus in Rotterdam

Stap 1. Geef online aan dat je een theoriecursus wilt volgen.
Stap 2. Nadat je door ons bent gebeld om je officieel in te schrijven, betaal je per bank de theoriecursus (€70) en het theorie-examen (€50), totaal € 120,-.
Stap 3. Op de website Mijn CBR is het noodzakelijk om een machtiging af te geven zodat wij jouw theorie-examen mogen reserveren. Ons registratienummer is 0829F7. Het inloggen gaat middels DigiD.Β 
Stap 4. Nadat je betaling is verwerkt kunnen wij in overleg met jou een theorie-examen inplannen. We gaan proberen dat het theorie-examen kort na de cursus zal plaatsvinden.

Auto theoriecursus Rotterdam:
● Donderdag 8 juli en maandag 12 juli = 5 plekken beschikbaar (18:15 – 22:00 uur)

● Dinsdag 20 juli en woensdag 21 juli = VOL (18:15 – 22:00 uur)
● Donderdag 29 juli en maandag 2 augustus = 2 plekken beschikbaar (18:15 – 22:00 uur)
● Donderdag 12 augustus en maandag 16 augustus = 5 plekken beschikbaar (18:15 – 22:00 uur)


Let op:
Het theorie examen wordt in overleg met jou ingepland en kan in overleg gewijzigd worden. Het theorie-examen kan je ook zelf inplannen via de website van het CBR.

Theorie bij Rijschool HERS

FAQ: Auto theoriecursus Rotterdam en omgeving

βœ… Wat bedragen de kosten voor een theoriecursus?

Wanneer je een theoriecursus wilt volgen bij rijschool HERS betaal je € 70,- voor de theoriecursus en € 50,- voor het afleggen van het theorie-examen. Het totaalbedrag komt dus uit op € 120,-.

βœ… Hoe lang duurt een theoriecursus?

De theoriecursus duurt van 18:15 tot 22:00 uur. Je begint de cursus met een examen onderwerpen waarin theorie en oefenvragen behandeld worden en uiteindelijk wordt je in 2 avonden zodanig voorbereid om direct daarna het theorie-examen af te leggen bij het CBR.

βœ… Wat voor theoriecursussen geeft rijschool HERS?

Je kunt bij ons terecht voor theoriecursussen voor de auto en bromfiets.

βœ… Bieden jullie slaaggarantie?

Wij bieden 100% begrijpgarantie! Door onze zorgvuldige aanpak zal je binnen een korte tijd de theorie begrijpen waardoor je uiteindelijk een hele grote kans maakt om het theorie-examen te halen. Uiteindelijk ben je zelf verantwoordelijk om aandachtig mee te doen tijdens de lessen. Uit ervaring blijkt dat de meeste leerlingen in 1 x slagen als je goed meedoet tijdens de cursus.

βœ… Wat zijn de voordelen van een theoriecursus?

Een theoriecursus bij rijschool HERS heeft de volgende voordelen: persoonlijke aandacht in het leslokaal, minder zenuwachtig tijdens het examen, vast leerritme, oefenen met proefexamens en natuurlijk proberen wij altijd op een zo leuk mogelijke manier les te geven.

βœ… Welke rij-opleidingen biedt rijschool HERS aan?

HERS biedt auto, motor, scooter en aanhanger rijlessen aan.