Je rijbewijs al vanaf 930,- euro

Je rijbewijs al vanaf 750,- euro

Je rijbewijs al vanaf 325,- euro

Je rijbewijs al vanaf 550,- euro

Automaat rijles Rotterdam

Je rijbewijs halen? Wij helpen je graag!

Automaat rijlessen volgen bij HERS

Dé rijschool voor je automaat rijlessen in Rotterdam en omgeving.

Rijschool HERS is dé automaat rijschool van Rotterdam. Wil jij binnenkort gaan voor je rijbewijs en geef je hierbij de voorkeur aan een automaat rijles Rotterdam? Dan kunnen we je vertellen dat je bij onze rijschool aan het juiste adres bent. Wij geven namelijk lessen in verschillende auto’s die zijn voorzien van een automatische versnellingsbak. Op het moment dat je slaagt voor dit rijbewijs zal je in het bezit zijn van een rijbewijs B met code 78. Dit betekent dat je enkel en alleen auto mag rijden met een automatische versnellingsbak. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij automaat rijschool Rotterdam HERS of heb je behoefte aan meer informatie? Lees dan snel verder of neem contact met ons op. Wij voorzien je van meer informatie over een automaat rijles Rotterdam.

Automaat rijles Rotterdam

Heb jij op dit moment al enkele lessen gevolg in een auto die is voorzien van een handmatige schakelbak en gaat dit toch niet helemaal naar wens? Dan is het zeker de moeite waard om de mogelijkheden te bekijken op het gebied van een automaat rijschool Rotterdam. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk dat je geen zin hebt om te schakelen tijdens het autorijden en gewoonweg liever in een automaat rijdt. Wat de reden ook is, wij kunnen je verzekeren dat je bij Rijschool HERS in staat bent om je rijbewijs op een snelle, effectieve en voordelige manier te halen. Onze instructeurs zorgen ervoor dat je tijdens een automaat rijles Rotterdam optimaal wordt voorbereid op het praktijkexamen.

De voor- en nadelen automaat rijschool Rotterdam

Wanneer je ervoor hebt gekozen om bij onze automaat rijschool Rotterdam rijles te volgen dien je rekening te houden met verschillende voor- en nadelen. Wij vinden het dan ook belangrijk dat wij onze (potentiële) leerlingen goed informeren, zodat zij precies weten wat hun te wachten staat tijdens een automaat rijles Rotterdam. Dit is dan ook precies de reden dat we hieronder een aantal voor- en nadelen voor je op een rijtje hebben gezet: automaat rijles rotterdam De voordelen: 
  • Je hoeft niet te schakelen (betere concentratie op het verkeer)
  • Ideaal tijdens het filerijden
  • Zuiniger
  • Minder rijlessen nodig
  • Geen handelingen vereist met het linkerbeen
De nadelen: 
  • Auto’s met een automatische versnellingsbak zijn duurder
  • Hogere reparatiekosten
  • Geen controle over het schakelen 
Onze pakketten:  Als dé automaat rijschool Rotterdam heb je bij rijschool HERS uiteraard de keuze uit meerdere pakketten. Hieronder hebben we een overzicht van onze beschikbare pakketten uiteengezet. Naast bovenstaande pakketten zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden voor een automaat rijles Rotterdam. Zo heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid om losse lessen af te nemen á € 63,- per uur. Tevens is onze rijschool gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen met faal- of rijangst. Mocht jij hier last van hebben hoeft dat je dus zeker niet tegen te houden om je rijbewijs te halen. Wij helpen je in ieder geval graag op weg. Tenslotte heb je binnen onze automaat rijschool Rotterdam de mogelijkheid om les te krijgen van vrouwelijke instructeurs. Neem contact met ons op voor meer informatie Indien je meer wilt weten over de mogelijkheden van een automaat rijles Rotterdam raden we je aan om contact met ons op te nemen. Stel je vragen telefonisch of via de e-mail en wij helpen je graag verder op weg. Bel naar 010 265 12 39 of stuur een e-mail naar info@rijschoolhers.nl. Wij hopen je graag binnenkort te zien bij onze automaat rijschool Rotterdam.

🥇 Welke auto’s mag ik na het behalen van een automaat rijbewijs besturen?

Indien je slaagt voor je automaat rijbewijs ben je in het bezit van je rijbewijs B met code 78. Dit betekent dat je enkel en alleen auto’s mag besturen die zijn voorzien van een automatische versnellingsbak.

🥇 De voordelen van een auto met een automatische versnellingsbak

In een automaat hoef je niet te schakelen, waardoor je je volledig kunt concentreren op de weg. Daarnaast rijd je zuiniger en hoef je je linkerbeen niet te gebruiken tijdens het autorijden. Ideaal voor in de file en daarnaast heb je minder rijlessen nodig!

🥇 Wat bedragen de kosten van automaat rijlessen?

Voor meer informatie over onze tarieven van automaat rijlessen, raden wij u aan om onze website te raadplegen.

🥇 Wanneer kan ik starten?

Bij rijschool HERS is het mogelijk om direct te starten met het halen van je automaat rijbewijs. Plan een proefles in via onze website of neem contact met ons op.