Hieronder uitleg over de stappen die je bij ons neemt vanaf een proefles (intake) tot aan het behalen van je rijbewijs: onze werkwijze.

Beter En Sneller Je Rijbewijs Halen Met Een Proefles

Tijdens de eerste rijles (proefles) of intake krijgt onze instructeur een indicatie van jouw rijvaardigheid. Eerst worden alle belangrijke zaken over het verkeer, de auto en de bediening uitgelegd en vervolgens zal er gereden worden om aan de lesauto te wennen. Hierna wordt de rijopleiding met je besproken en heb je de keuze uit een pakket. Tot slot wordt in overleg met jou en jouw vaste instructeur, de rijlessen ingepland om zo goed en snel mogelijk naar het doel toe te werken; jouw rijbewijs!

Meer Voordeel Met Een Rijles Pakket

Kies je voor een van onze rijles pakketten dan moet het examengeld binnen 4 weken betaald worden om 
direct een examendatum voor je te kunnen reserveren. De aanbetaling van het examengeld is niet verplicht maar wanneer dit niet gebeurt, moet je rekening houden met een langere wachttijd voor een examendatum.

Auto Theorie Examen Oefenen Kan Bij Ons

Gedurende de rijopleiding is het gebruikelijk dat de kandidaten theorie combineren met praktijk. Voor het behalen van het theoriecertificaat worden op ons kantoor de boeken van het Veka Best systeem gebruikt. Dit is hetzelfde systeem waarmee het CBR werkt. Daarnaast verzorgen wij elke maand een theoriecursus waarbij de gehele theorie uitgebreid wordt behandeld en proefexamens worden gedaan.

Een Tussentijdse Toets Wordt Door Bijna Elke Kandidaat Gedaan

Als je in het bezit bent van het theoriecertificaat, de auto onder controle hebt en het kijkgedrag beheerst maar toch eerst een goede indruk wilt krijgen wat het praktijkexamen inhoudt, biedt de tussentijdse toets de perfecte uitkomst. De tussentijdse toets is niet verplicht maar wordt door bijna elke kandidaat gedaan om verbeterpunten te horen, vrijstellingen te behalen voor bijzondere verrichtingen en een goed beeld te krijgen van het praktijkexamen.

Tijd Om Je Rijbewijs B Te Halen

Als het moment aangebroken is wanneer zowel jij als jouw vaste instructeur vinden dat je klaar bent voor het praktijkexamen kan dit op zeer korte termijn gerealiseerd worden mits je het examen vooraf betaald hebt. Is dat niet het niet geval, niet getreurd, alleen moet je dan iets langer wachten ± 2 weken.

Jouw Volgende Kans Om Je Rijbewijs B Te Halen: Herexamen

Zenuwen, stress of een ingreep van de examinator, het praktijkexamen blijf een momentopname en dit kunnen allemaal oorzaken zijn die ervoor kunnen zorgen dat je een herexamen moet doen. Als dit het geval is, moet het herexamen binnen 5 werkdagen betaald worden, om op zeer korte termijn een herexamendatum te doen. Ook hierbij geldt dat je iets langer moet wachten wanneer het herexamengeld niet op tijd betaald is: ± 2 weken.

Wij van Rijschool HERS in Rotterdam Doen Alles Er Aan Om Jouw Te Laten Slagen!

Wij van Rijschool HERS in Rotterdam zullen ons altijd volledig inzetten om je zo goed mogelijk op te leiden en te begeleiden tijdens de gehele rijopleiding, met als doel het veilig en snel behalen van jouw rijbewijs. Ons hoge slagingspercentage en goede naam in Rotterdam en omgeving bevestigen deze woorden.