Je rijbewijs al vanaf 930,- euro

Je rijbewijs al vanaf 750,- euro

Je rijbewijs al vanaf 325,- euro

Je rijbewijs al vanaf 550,- euro

Vrouwelijke rijschool Rotterdam

Wij van rijschool HERS hebben meerdere vrouwelijke rij-instructeurs.

Vrouwelijke rij-instructeur nodig?

Dé rijschool met het hoogste slagingspercentage!

Ben jij op zoek naar een vrouwelijke rijschool Rotterdam? Dan kunnen wij je met trots vertellen dat je bij Rijschool HERS aan het juiste adres bent. Binnen onze rijschool werken wij namelijk met verschillende vrouwelijke rijinstructeurs die al jarenlang ervaring hebben en honderden leerlingen met succes naar het eindexamen hebben begeleid. Wij kunnen jou dan ook verzekeren dat een vrouwelijke rijinstructeur Rotterdam garant staat voor begeleiding op hoog niveau, waardoor jij in staat bent om op een snelle en effectieve wijze je rijbewijs te halen. Meer weten? Lees dan verder of neem contact met ons op voor meer informatie.

Waarom kiezen voor een vrouwelijke rij-instructeur Rotterdam?

Ben jij op dit moment woonachtig in de omgeving van Rotterdam en ben je op zoek naar een vrouwelijke rijschool Rotterdam? Dan begrijpen wij je keuze volledig. Het halen van je rijbewijs is namelijk een grote stap in je leven in dit geval wil je natuurlijk wel verzekerd zijn van een begeleider die bij je past. Steeds vaker geven onze (vrouwelijke) leerlingen dan ook de voorkeur aan een vrouwelijke rijinstructeur Rotterdam.

vrouwelijke rijschool rotterdam

Simpelweg gezegd ervaren we dat onze vrouwelijke leerlingen een betere klik hebben met een vrouwelijke rijinstructeur Rotterdam. Aan de andere kant zien we juist dat mannen over het algemeen de voorkeur geven aan een mannelijke instructeur. De oorzaak van deze voorkeur ligt hem waarschijnlijk in het feit dat een instructeur van hetzelfde geslacht zorgt voor minder barrières tijdens de rijles, waardoor de leerlingen zich meer op hun gemak voelen. Een vrouwelijke rijinstructeur Rotterdam kan dus mogelijk prestatie bevorderend werken tijdens de rijlessen en in dit geval stimuleren wij deze mogelijkheid dan ook zeker.

De voordelen van vrouwelijke rijschool Rotterdam HERS

Rijschool HERS is een rijschool die inmiddels al 30 jaar actief is in de omgeving van Rotterdam. Wanneer je ervoor kiest om rijlessen te volgen bij onze vrouwelijke rijschool Rotterdam ben je dan ook verzekerd van verschillende voordelen. Ten eerste is het dus mogelijk om les te krijgen van een vrouwelijke rijinstructeur Rotterdam. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen die last hebben van faal- of rijangst. Onze vrouwelijke rijinstructeurs hebben meer dan genoeg ervaring met het begeleiden van deze leerlingen. Zij weten dan ook precies welke aanpak werkt en welke niet. Daarnaast zijn wij de rijschool met het hoogste slagingspercentage van Rotterdam.

Meer weten? Neem contact met ons op 

Heb jij behoefte aan meer informatie over onze vrouwelijke rijschool Rotterdam? Twijfel dan geen moment om contact met ons op te nemen. Dit kan zowel telefonisch als via e-mail. Bel naar 010 265 12 39 of stuur een e-mail naar info@rijschoolhers.nl. In ieder geval kunnen we je verzekeren dat je voor een rijschool met een vrouwelijke rijinstructeur Rotterdam bij ons aan het juiste adres bent.

🥇 Wat is een vrouwelijke rijschool?

Wat wij bedoelen met een ‘vrouwelijke rijschool’ is dat wij binnen onze rijschool meerdere vrouwelijke instructeurs in dienst hebben. Onze instructeurs zijn dan ook uitstekend in staat om jou te begeleiden naar het praktijkexamen, waarna je zult slagen voor het B-rijbewijs.

🥇 Waarom kiezen voor een vrouwelijke rijschool?

Over het algemeen voelen leerlingen zich veiliger bij een rijinstructeur van hetzelfde geslacht. Dit zorgt voor minder barrières tijdens de rijles, waardoor de leerling zich op haar gemak voelt en zich volledig kan focussen op de weg. In de praktijk merken wij dan ook dat een positief effect heeft op de prestaties van de leerling.

🥇 Hoeveel kost een rijles van een vrouwelijke rijinstructeur?

De tarieven voor een vrouwelijke rijinstructeur bij rijschool HERS zijn exact hetzelfde als in het geval van een mannelijke rijinstructeur. Voor meer informatie over onze tarieven raden we je aan om onze website te raadplegen.

🥇 Wanneer kan ik starten met mijn rijlessen?

Bij rijschool HERS is het mogelijk om direct te starten met je eerste rijles. Neem contact met ons op of plan je eerste proefles in via de website.