Faalangst? Wordt Je Rijexamen De Baas!

Als je vermoedt dat je last hebt van een ongezonde en extreme angst voor het praktijk rijexamen (faalangst rijexamen), dan heeft HERS ervaren instructeurs voor het begeleiden van kandidaten met faalangst voor het rijexamen.

Meer op je gemak voelen is minder faalangst hebben voor het Rijexamen

Voor het rijexamen wordt er tijdens het voorrijden meer tijd genomen om de laatste zaken met jouw te bespreken en je extra op je gemak te stellen.

Want als je op je gemak voelt, dan presteer je het beste!

Het faalangst rijexamen is bedoeld voor kandidaten met een extreme angst (faalangst). 
Het maakt hierbij niet uit of je al eerder een praktijkexamen hebt gedaan. Ook als je in het traject Bureau Nader Onderzoek Rijvaardigheid (BNOR) zit, kunt je het faalangst rijexamen aanvragen.

Voor mensen die de Nederlandse taal niet (helemaal) beheersen is het faalangst rijexamen helaas minder geschikt. Een goede communicatie tussen jou en de examinator is namelijk van groot belang voor het succes van dit speciale examen.

Begeleiding
 voor minder faalangst bij het Rijexamen

Bij Rijschool HERS in Rotterdam word jij met veel geduld en specialisme opgeleid om je zelfvertrouwen en inzicht te vergroten. De examinator van het CBR die het faalangst rijexamen uiteindelijk afneemt is ook getraind om mensen met faalangst te begeleiden.

Inhoud van het Faalangst Rijexamen

Het faalangst rijexamen duurt langer dan een normaal praktijkexamen, namelijk 80 minuten.

Allereerst vindt een intakegesprek plaats waarin je rustig jouw situatie als gevolg van faalangst kunt bespreken met de examinator van het CBR.
 De examinator zal daar in het verdere verloop van het examen rekening mee houden.

Het faalangst rijexamen duurt langer, maar is niet makkelijker dan een regulier rijexamen. Je moet ook bij dit examen gewoon voldoen aan alle rijvaardigheid eisen. Dat houdt in dat je moet laten zien dat je veilig en op een verantwoorde manier aan het verkeer deelneemt.Time-out Aanvragen Bij Je Faalangst Rijexamen

Bent je eenmaal op weg en de verlammende spanning slaat toe, dan kunt je een time-out aanvragen. Of meerdere, als je dat wilt. Je mag het zelf aangeven.

Jouw examinator kan jou ook een time-out geven, als hij denkt dat je dat nodig hebt.

Voor meer informatie over het faalangst rijexamen, bel naar ons kantoor en vraag er gerust naar.

×
×

Winkelwagen

Call Now Button