In 30 Dagen Je rijbewijs Met Een Spoedcursus Van Rijschool HERS In Rotterdam

Het is zomer, het zonnetje schijnt heerlijk op je gezicht, je doet je zonnebril op en de ramen kunnen lekker omlaag. Je zorgt voor een goede beat op de achtergrond en dan is het zover.. Lekker rondrijden in je auto want in de zomer is het zien en gezien worden!

Of… ohh wacht eens even.. Ken jij dit gevoel niet? Heb jij nog geen autorijbewijs?? Pak dan NU je kans om dit ultieme zomergevoel te krijgen en doe een Spoedcursus Rijbewijs!

Hers Rijschool Rotterdam biedt een supersnelle Spoedcursus Rijbewijs

Hers Rijschool Rotterdam biedt een supersnelle Spoedcursus Rijbewijs aan waarbij jij autorijlessen kan volgen en binnen 30 dagen al rijexamen kan doen om je Rijbewijs B Personenauto te halen. Mede door ons Hoge Slagingspercentage ben jij verzekerd van de beste kwaliteit en krijg je rijles van een fijne en ervaren instructeur in de nieuwste lesauto’s.

Voordelen Spoedcursus Rijbewijs

Het grote voordeel om je Spoedcursus Rijbewijs in bij Hers Rijschool Rotterdam te volgen is omdat wij de rijlessen ook in de avonduren en het weekend (zaterdag en zondag) verzorgen. Wij proberen ons dus zo goed mogelijk aan te passen aan jouw rooster.

Zoek je dus een goede Autorijschool in Rotterdam, dan ben je bij Rijschool HERS in Rotterdam aan het juiste adres!

Theorie examen halen

Om een spoedcursus rijbewijs te volgen moet je het theorie examen auto voldoende afgerond hebben. Heb jij dit nog niet? Geen zorgen want Rijschool HERS in Rotterdam kan jou heel goed helpen door een speciale theoriecursus binnen 1 dag.

Wij zorgen ervoor dat jij de theorie snapt en je kan direct het theorie examen bij het CBR kan doen

×
×

Winkelwagen

Call Now Button