Je rijbewijs al vanaf 930,- euro

Je rijbewijs al vanaf 750,- euro

Je rijbewijs al vanaf 325,- euro

Je rijbewijs al vanaf 550,- euro

Rijschool Spijkenisse HERS

Je rijbewijs halen? Wij helpen je graag!

Google beoordelingen
Bekijk reviews
Facebook beoordelingen
Bekijk reviews

Wij zijn Hers

Dé rijschool met het hoogste slagingspercentage!

Ben je op zoek naar een autorijschool of motorrijschool in Spijkenisse? Dan is rijschool HERS de rijschool waar je naar op zoek bent om jouw rijlessen te volgen.

Bij ons haal je op een snelle en voordelige wijze je autorijbewijs en motorrijbewijs. Wij geven al vele jaren rijles in Spijkenisse en omgeving en weten precies wat de beste oefenlocaties zijn om binnen een korte tijd je autorijbewijs te halen. Woon je net buiten Spijkenisse, bijvoorbeeld in Pernis of Rozenburg? Dan is het natuurlijk ook altijd mogelijk om bij ons rijlessen te volgen.

De voordelen van een rijschool in Spijkenisse

Het voordeel van een rijschool in Spijkenisse is dat er een CBR-locatie is waar je naar toe gaat om het praktijkexamen af te leggen. Je volgt je lessen in de omgeving van Spijkenisse en dit is natuurlijk erg handig wanneer je ook daadwerkelijk gaat afrijden, omdat je de omgeving immers al kent. Zodoende kunnen we je tijdens de rijlessen optimaal voorbereiden voor het rijexamen.

Een rijschool in deze stad betekent dat je rijles krijgt in deze omgeving en soms moet oefenen op lastige examenplekken. Denk hierbij aan de wijken De Hoek, Maaswijk, Sterrenkwartier en de Akkers. Ook het centrum van Spijkenisse is een plek waar wij veel oefenen op smalle straatjes, bijzondere verrichtingen en kruispunten.

Wanneer je kiest voor een pakket kiest ten opzichte van losse rijlessen krijg je extra korting. Het is daarom altijd goed om te starten met een proefles. Na de proefles kunnen we direct in overleg met jou het vervolg van de rijopleiding bespreken en een plan maken om je theorie-examen en praktijkexamen te halen.

De voortgang van jouw rijopleidingen houden we bij op je leskaart. Hiermee krijg je dus zelf ook inzage in je eigen voortgang. Wij begeleiden jou van begin tot eind totdat jij een goede bestuurder bent, zodat jij in één keer kunt slagen voor jouw rijbewijs bij rijschool HERS!

Waarom kiezen voor HERS, de rijschool in Spijkenisse?

● Een fijne en ervaren instructeur die jou goed kan begeleiden
● Hoog slagingspercentage (zie website CBR)
● Nieuwste Audi A3 coupe als lesauto en nieuwste lesmotors
● Rijlessen inplannen kan overdag, avond en in het weekend
● Betalen in termijnen

Ben je op zoek naar een kwalitatieve en betaalbare autorijschool of motorrijschool in Spijkenisse? Dan staat rijschool HERS voor jou klaar!

🥇 Wat is het slagingspercentage van rijschool HERS?

Rijschool HERS heeft het hoogste slagingspercentage in de regio Spijkenisse. Bekijk de website van het CBR voor de officiële statistieken.

🥇 Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

Jazeker, wij bieden de mogelijkheid aan om zowel losse lessen als onze pakketten in delen te betalen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

🥇 In welke auto worden de rijlessen gegeven?

Bij onze rijschool in Spijkenisse les je in de nieuwste Audi A3 Coupe. Dit heeft als voordeel dat onze lesauto is voorzien van de meest nieuwe en innovatieve technieken.

🥇 Krijg ik altijd les van een vaste instructeur?

Onze rijlessen worden altijd gegeven door dezelfde vaste instructeur. De voortgang van de leerling wordt iedere les bijgehouden op de leskaart, waardoor je dus ook zelf inzicht krijgt in je eigen voortgang.