Je rijbewijs al vanaf 930,- euro

Je rijbewijs al vanaf 750,- euro

Je rijbewijs al vanaf 325,- euro

Je rijbewijs al vanaf 550,- euro

Nederland is aan het HERStellen.
Alle rijlessen zijn toegestaan dus wij staan weer voor je klaar!

De rijlessen gaan conform de COVID-19 hygiëne- en gedragsprotocollen.

Rijschool Hoogvliet HERS

Je rijbewijs halen? Wij helpen je graag!

Google beoordelingen
Bekijk reviews
Facebook beoordelingen
Bekijk reviews

Wij zijn Hers

Dé rijschool met het hoogste slagingspercentage!

Woon je in Hoogvliet en wil je graag snel en goedkoop je rijbewijs gaan halen? Dan is rijschool HERS dé rijschool in Hoogvliet voor jou om direct je rijlessen te volgen.

Bij ons haal je op een snelle en voordelige wijze je rijbewijs. Omdat we al vele jaren rijles geven in Hoogvliet en omgeving weten we precies wat de beste oefenlocaties zijn om binnen een korte tijd je autorijbewijs te halen. Ook als je net buiten Hoogvliet woont, bijvoorbeeld in Spijkenisse, Rhoon of Poortugaal kan je bij ons rijlessen volgen.

Een rijschool in Hoogvliet betekent dat je moet oefenen op bepaalde lastige examenplekken in deze stad. Denk hierbij aan de wijken Meeuwenplaat, Zalmplaat en Oudeland. Maar ook de rotondes op de Gadering zijn heel belangrijk om goed onder de knie te krijgen.

Omdat de instructeur veelal leerlingen heeft in de omgeving van Hoogvliet is het heel fijn om constant in dit gebied te oefenen. Op die manier kunnen we je tijdens de rijlessen optimaal voorbereiden voor het rijexamen. De voortgang van jouw rijopleidingen houden we bij op je leskaart. Hiermee krijg je dus zelf ook inzage in je eigen voortgang. Wij begeleiden jou van begin tot eind totdat jij een goede bestuurder bent zodat jij in één keer kunt slagen voor jouw rijbewijs!

Je krijgt extra korting als je voor een pakket kiest ten opzichte van losse rijlessen. Het is daarom altijd goed om te starten met een proefles. Na de proefles kunnen we direct in overleg met jou het vervolg van de rijopleiding bespreken en een plan maken om je theorie-examen en praktijkexamen te halen.

Waarom kiezen voor HERS, de rijschool in Hoogvliet?

● Een fijne en ervaren instructeur die jou goed kan begeleiden
● Hoog slagingspercentage (zie website CBR)
● Nieuwste Audi A3 coupe als lesauto
● Rijlessen inplannen kan overdag, avond en in het weekend
● Betalen in termijnen

Ben je op zoek naar een goedkope rijschool in Hoogvliet? Dan is rijschool HERS jouw autorijschool!