Wij zijn Rijschool HERS en wij bestaan 30 jaar! Sinds onze oprichting in 1985 hebben wij heel wat geschiedenis geschreven. Een geschiedenis boordevol mijlpalen, hoogtepunten en vele bijzondere verhalen. Wij willen dit jaar daarom 30 mooie verhalen over vroeger en nu met je delen.

30 Jaar, 30 Verhalen

Elke week zullen wij een verhaal met je delen over iets wat wij in de afgelopen 30 jaar hebben meegemaakt. Dit zijn er natuurlijk zó ontzettend veel maar wij houden het mooie getal 30 aan.

Dit kan zijn:

  • Een speciaal verhaal van en geslaagde leerling
  • Het verschil tussen een rijles in 1985 en nu, of
  • Verkeersregel die veranderd is

Het kan allemaal!

Wij willen jou graag hierbij betrekken, dus heb je een leuke suggestie of zit je al een tijdje met een vraag hoe iets in het verleden geregeld was, laat het ons weten!

Rijschool HERS, Het Verhaal

In 1985 zijn wij begonnen met een klein team instructeurs aan de Heemraadssingel te Rotterdam. Hiervandaan groeide Hers al gauw uit tot een van de grotere rijscholen in Rotterdam en begon de zoektocht naar een pand dat meer ruimte bood.

In maart 1994 verhuisden wij naar het pand waar wij tot heden gevestigd zijn op de Bergselaan 233c in Rotterdam.

Omdat wij ons altijd geconcentreerd hebben om een kwalitatieve lokale rijschool te blijven zijn wij inmiddels uitgegroeid tot de grootste rijschool in Rotterdam en omgeving voor de rijbewijscategorieën personenauto, motor en aanhanger.

Even rekenen…23.000 Tevreden Leerlingen

Plusminus 1.500 leerlingen slagen jaarlijks bij Rijschool Hers voor hun rijbewijs. Sinds 1985 geven wij elke maand theoriecursussen aan een groep van 25 personen. Zij doen direct hierna het theorie-examen bij het CBR. Bijna 90% van alle leerlingen doet bij ons een tussentijdse toets.

Bij elkaar opgeteld hebben wij in de afgelopen 30 jaar ongeveer 23.000 tevreden leerlingen opgeleid voor het rijbewijs! Werkelijk fantastisch!

Je rijbewijs halen in 1985 – Vroegah was alles beter

Dat het vroeger een stuk makkelijker was om je rijbewijs te halen klopt helemaal. De verkeersintensiteit was beduidend minder, de eisen van het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) waren lager, en destijds was het ook goedkoper om je rijbewijs te halen in Rotterdam.

Vier samen met ons het jubileumfeest en krijg Korting!

Omdat wij 30 jaar bestaan geven wij ook graag 30% JubileumKORTING op onze proefles van 100 minuten.
Normaal kost de proefles € 58,00 met de 30% Korting betaal JIJ nu slechts € 40,00.

Tijdens onze proefles van 100 minuten:

  • Word je thuis opgehaald en afgezet
  • Zal de instructeur/trice je goed op je gemak stellen. Een eerste les is zeker spannend!
  • Ga je werkelijk 100 minuten rijden kunnen wij direct een goed advies geven hoeveel lessen je nodig zal hebben kan je altijd nadenken of je verder wilt gaan of mogelijk wilt kiezen voor een pakket of losse lessen

Hierna kan je altijd een nieuwe rijles inplannen.

De rijlessen worden verzorgd van maandag tot zondag, 08:00 tot 21:30 uur.

Wanneer stap JIJ in?

Oeps! We konden je formulier niet vinden.