Rijlessen in Vlaardingen en je autorijbewijs halen?

Wil jij rijlessen volgen in jouw woonplaats Vlaardingen en je autorijbewijs in 1x halen? Voor je rijbewijs in Vlaardingen kan je het beste rijlessen volgen bij Rijschool HERS in Rotterdam. Wij halen je elke rijles thuis op en zetten je na het oefenen weer keurig thuis af.

Rijlessen nemen in Vlaardingen

Als je in Vlaardingen woont zal je uiteindelijk ook een CBR rijexamen in Rotterdam of Spijkenisse moeten doen. Dat komt mooi uit want Rijschool HERS in Rotterdam doet examens op beide CBR locaties.

Wij zullen tijdens je rijlessen in Vlaardingen alle onderdelen van je leskaart zo goed mogelijk aflopen om je klaar te stomen voor je rijexamen.

De bekendste wijken in Vlaardingen zijn Westwijk, Vlaardinger Ambacht, Babberspolder en Oostwijk. In de wijken heb je weer kleine buurten zoals de Kruidenbuurt, Indische buurt, Vogelbuurt en Hofbuurt.

Holy Quackamoly!

De moeilijkste kruispunten in Vlaardingen vind je in de wijken Holy Noord en Holy Zuid. Dit is bij uitstek een goede plek om alle scenario’s te oefenen die kunnen gebeuren op gevaarlijke kruispunten.

We lichten er eentje uit;

Wist je dat...

  • Vlaardingen staat bekende als dé haringstad van Nederland. Misschien als goede break voor tijdens je rijles even een haring met lekkere uitjes halen?
  • Net als Schiedam een stad en geen dorp. Het kan hier dus soms net zo druk zijn als in Rotterdam.