Rijlessen in Schiedam en je autorijbewijs halen?

Wil jij rijlessen volgen in jouw woonplaats Schiedam en je autorijbewijs in 1x halen? Als je op zoek bent naar een rijschool in Schiedam dan zit je bij Rijschool HERS in Rotterdam helemaal goed! Wij hebben al veel leerlingen aan hun rijbewijs geholpen. Het leukste is dat wij sinds ons bestaan in 1985 zelfs hele families uit Schiedam al in de lesauto hebben gehad.

Rijlessen nemen in Schiedam

De belangrijkste plekken waar je opgehaald kan worden voor je rijlessen zijn Groenoord, Woudhoek, Nieuwland, Spaland en Kethel. Ook in Schiedam-West en Schiedam-Zuid kan je opgehaald worden voor je rijles.

Schiedam heeft een aantal lastige plekken als je hier je rijlessen volgt. Omdat sommige straatjes een dorps karakter hebben moet je zeer goed opletten op de gemene kleine straatjes. Een aantal van deze straten hebben als ondergrond kinderkopjes. Dit is een type steen dat wordt gebruikt om de straten mee te betegelen. Het grootste gevaar hierbij is dat de kans op doorslippen groot is wanneer het geregend heeft. Dit komt door de gladde bovenkant.

Het moeilijkste stukje rijden doe je toch echt in Schiedam-Centrum en Schiedam-Oost.  Vooral wanneer er markt is moet je extra scherp zijn om tijdig de overstekende voetgangers te zien. Scan daarom tijdig! Ook moet je natuurlijk de borden goed in de gaten houden. De informatieborden die een splitsing aangeven van de rijstroken worden altijd tijdig aangegeven. In de video zie je wat er mis kan gaan als je dit niet tijdig doet.

Wist je dat...

  • Franselaan 30 km zone daarna weer 50
  • In Schiedam kan je zo weer Rotterdam-West inrijden en andersom, dus veel examens komen in deze buurt.