Rijlessen in De Esch en je autorijbewijs halen?

Wil jij rijlessen volgen in jouw woonplaats De Esch en je autorijbewijs in 1x halen? Een lesauto van Rijschool HERS in Rotterdam zal je 100% zeker kunnen vinden in de woonwijk De Esch. Dit is namelijk dé studentenwijk van Rotterdam. Aangrenzend ligt Kralingse Zoom, Erasmus Universiteit, Hogeschool Rotterdam en Rotterdam School of Management waar alle studenten de colleges volgen.

Rijlessen nemen in De Esch

Een bekende straat in deze wijk is de Herman Bavinckstraat. Aangezien hier ooit een grote watertoren heeft gestaan zijn andere belangrijke straten hiernaar vernoemd. We hebben veel leerlingen van de Watertorenweg en Buiten Bassingweg.

De Lage Filterweg, Hoge Filterweg en Snelfilterweg zijn ook bekende straten waarbij leerlingen na het filteren van rijscholen vaak bij Rijschool HERS in Rotterdam uitkomen.

 

Geef acht!

Het meest bekend in De Esch is toch wel de militaire Kazerne van Rotterdam; de Van Ghentkazerne.

Ook de Korps Mariniers kan je hier vinden. De rijinstructeurs en leerlingen kunnen zich hier dus lekker veilig voelen als ze bezig zijn met de rijlessen.

Leren rijden in De Esch, je vindt er studenten en soldaten maar gelukkig geen wegpiraten!

Als student is het vaak de ideale tijd om je rijbewijs te halen. Rijschool HERS in Rotterdam is de ideale rijschool voor studenten omdat je 7 dagen in de week rijlessen kan volgen. Van maandag tot zondag van 08:00 tot 21:30 uur is het mogelijk om een rijles in te plannen.

Naast je drukke studentenleven kan je ook bij ons terecht voor een super snelle theoriecursus om direct je theorie-examen te halen. Je hoeft dus niet onnodig lang te wachten en in principe heb je er geen theorieboeken voor nodig maar het is altijd handig om je thuis in te lezen.

Leuk weetje over Turborotondes

Bij een turborotonde is de verkeersflow hoger dan bij een normale rotonde met 1 baan, omdat er namelijk twee rijstroken zijn.

Wist je dus (wat je overigs ook kan terugvinden in de theorieboeken) dat je op een turborotonde voertuigen van rechts mag inhalen?! Dus stel je voor: Er rijd een voertuig op de linkerrijstrook en jij rijd tijdens je rijles op de rechterrijstrook, dan mag je die gewoon inhalen. Iets wat normaliter nooit mag!

Maak gebruik van onze kortingspakketten en haal je rijbewijs!

 • Gevorderden pakket

  Wanneer je rijervaring hebt, maar nog geen praktijkexamen heb afgelegd.

  € 1055,-

  15 x autorijlessen van 100 minuten

  1 x CBR praktijkexamen

   

 • Herexamen pakket

  Wanneer je al een praktijkexamen hebt afgelegd en herexamen wilt doen.

  € 864,-

  12 x autorijlessen van 100 minuten

  1 x CBR praktijkexamen

   

 • Liever eerst Proefles?

  Ontdek het gevoel van autorijden in 100 minuten met Rijschool HERS.

  van € 58,-
  Nu voor € 40,-.

Vragen?

Neem gerust contact op met ons team.

010 - 265 1239 Ma. tot Vrij. 10.00 - 18.30 uur
Zat. 11.00 - 16.00 uur
 • Goede keuze!

  Vul je gegevens in om je direct aan te melden:
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.