Rijlessen in Crooswijk en je autorijbewijs halen?

Wil jij rijlessen volgen in jouw woonplaats Crooswijk en je autorijbewijs in 1x halen? Crooswijk is een echte Rotterdamse wijk waar je Rijschool HERS ook zeker zal vinden.

Rijlessen nemen in Crooswijk

Crooswijk is van alles een beetje; van een drukke winkelstraat tot aan een begraafplaats. De Crooswijkseweg typisch Rotterdamse winkelstraat waar echt van alles kan gebeuren. Wat deze straat extra moeilijk maakt zijn de gelijkwaardige kruispunten en je zeer slechte zicht. Verder zijn er veel mensen die daar gewoon zullen oversteken blijf dus goed scannen en je aandacht verdelen. Door de verschillende winkels zal je ook veel stilstaande auto’s op de rijbaan treffen. Dat blijft altijd vervelend dus wees voorzichtig met het voorbijgaan.

Drukke kruispunten zijn altijd lastig maar dit is wel een hele lastige omdat je te maken hebt met verschillende soorten verkeer namelijk de voetgangers, fietsers en bromfietsers en uiteraard ook de auto’s en de vrachtauto’s. Om het nog moeilijker te maken moet je ook rekening houden met het openbaar vervoer want ook de tram en de bus rijden hier.

Via de Boezemlaan word je vaak Crooswijk ingestuurd. Een belangrijk aandachtspunt is het vrijliggende fietspad wat je daar gaat kruisen. Vergeet dus zeker niet je nacontrole te doen.

 

Gesloten Verklaring

Langs het water ligt de Linker Rottekade en in de woonwijk vind je bekende straten zoals de Rusthoflaan en de Paradijslaan.
Een opdracht die vaak gegeven wordt is om vanaf de Kerkhoflaan de Rusthoflaan in de rijden.

Als je goed vooruit kijkt zal je dan op tijd zien dat je de tweede weg in moet rijden in verband met het bord Gesloten Verklaring.

Doe je dit niet dan zal de examinator je een rem- of stuuringreep geven en kan de Kerkhoflaan dus het einde betekenen.. Figuurlijk natuurlijk 😉

 

Eenmaal in Crooswijk is er een mooie nieuwbouwwijk gerealiseerd. Laat je dus niet teveel afleiden door naar de leuke huisjes te kijken. In de Catharina van Zoelenstraat kan je goed het fileparkeren of een stopopdracht oefenen.

De Crooswijksestraat kent verschillende zijstraten waar bijzondere verrichtingen geoefend en getoetst kunnen worden. Het is ideaal om dit hier te doen want vaak zijn er genoeg mooie plekken. Maak het jezelf dus nooit te moeilijk want je mag tijdens je rijexamen zelf een plek uitzoeken om dit te doen.

Leren rijden in Crooswijk

Omdat de wijk verschillende type kruispunten heeft en het over het algemeen niet heel druk is, staat het bekend om een zeer geschikte wijk om te oefenen. Het kan niet missen dat hier dus ook veel rijexamens plaatsvinden.

Maak gebruik van onze kortingspakketten en haal je rijbewijs!

 • Gevorderden pakket

  Wanneer je rijervaring hebt, maar nog geen praktijkexamen heb afgelegd.

  € 1055,-

  15 x autorijlessen van 100 minuten

  1 x CBR praktijkexamen

   

 • Herexamen pakket

  Wanneer je al een praktijkexamen hebt afgelegd en herexamen wilt doen.

  € 864,-

  12 x autorijlessen van 100 minuten

  1 x CBR praktijkexamen

   

 • Liever eerst Proefles?

  Ontdek het gevoel van autorijden in 100 minuten met Rijschool HERS.

  van € 58,-
  Nu voor € 40,-.

Vragen?

Neem gerust contact op met ons team.

010 - 265 1239 Ma. tot Vrij. 10.00 - 18.30 uur
Zat. 11.00 - 16.00 uur
 • Goede keuze!

  Vul je gegevens in om je direct aan te melden:
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.