Rijlessen in Berkel en Rodenrijs en je autorijbewijs halen?

Wil jij rijlessen volgen in jouw woonplaats Bergschenhoek en je autorijbewijs in 1x halen? Berkel en Rodenrijs grenst direct aan Bergschenhoek. Uit deze twee plaatsen komen behoorlijk veel leerlingen om rijlessen te volgen bij Rijschool HERS in Rotterdam.

Rijlessen nemen in Berkel en Rodenrijs

De hoofdwegen zijn vervolgens verbonden met allemaal verschillende woonwijken in Berkel en Rodenrijs. Op de hoofdwegen rijd je uiteraard op een voorrangsweg maar blijf daar goed wel altijd alert dat mensen niet zomaar de weg op schieten.

Vanuit Berkel en Rodenrijs ben je al vrij snel in Rotterdam. Het oefenen voor je rijexamen is dan ook vrij makkelijk aangezien de meeste leerlingen ook naar school gaan in Rotterdam en daarom de omgeving aardig kennen.

 

Het moeilijkste kruispunt in Berkel

Het moeilijkste kruispunt in Berkel en Rodenrijs is misschien toch wel op de Rodenrijseweg.

Het is een kruispunt waarbij je zogeheten haaientanden hebt. En deze gaan altijd gepaard met het B6 bord. Op dit soort kruispunten moet wij dus voorrang verlenen aan bestuurders die van links en rechts komen.

Let op! Vergeet ook niet naar het verkeer van voren te kijken!

Kom je uit Berkel en Rodenrijs? Dan haal je bij Rijschool HERS in Rotterdam je rijbewijs!

Als je besluit om vanuit Berkel en Rodenrijs rijlessen te volgen bij Rijschool HERS in Rotterdam is het fijn om te weten wat de moeilijkste straten zijn om te oefenen in jouw omgeving. De Klapwijkseweg, Oudelandselaan, Oostersingel en  Oostmeerlaan zijn een aantal bekende straten.

Wist je dat...

  • Berkel en Rodenrijs is omringt door N wegen? Leerlingen uit Berkel hebben dan ook vaak geen moeite met het begrijpen wanneer ze 80 km per uur mogen rijden.
  • Je in Berkel en Rodenrijs onwijs goed bijzondere verrichtingen kan oefenen? In Berkel is altijd een industrieterrein in de buurt. 

Maak gebruik van onze kortingspakketten en haal je rijbewijs!